Followers

Sunday, October 31, 2010

hai,,,,,,mizz zie here,,,,,watzup!!!!!

lmer kn mizz zie x post per2,,,heheheh
bkn per bz sikit,,,,
mggu pan da 5nal exam,,,,mule 2-4/11,,,,
ish,,,takot gak,,,,
ye la,,,,1 time amek pekse bnda2 y bkn basic dr year 1-f.5,,,huhuhuuh

doakn mizz zie,,,,moge2 ley jawap sokln ngan baik,,,,

pas nie mizz zie bg 1 jilid novel y bertajok jodoh 0 cinta,,,,(kalo x silap la,,,,),,,,bcer to,,,,huhuuhuh



Thursday, October 28, 2010

kwn2 bru..

nk cter cket tntg bbrpe org kwn bru missz dy ni..
mmg ad memcam ragam... yg itulh..
inilh... hehehe... jom knl bbrape org kwn ni...



haaa... tgk tu.. ish3...
papelh korg.. asalkn korg bedua eppy...



kitorg ni mmg pantang brgmbr...
tgk yg blkg ue.. nk jgk msuk even nmpk kpale je...
hehe... bella nmenye tu..
yg dpan dia, fahmi, mint, aiman, of crse missz, n lastly cik hana....
comei x ktorg??????
hehehehehehe (msuk bkul naik lif)..



yg ni plak si vins kne bully ngn kmi.. huhu..
cian dia.... (lakonn smata-mata)



lpas kne bully kmi jdk kwan blek...
hehehe..
cam budak2 je kn kmi ni...

ni bru cket kwan2 missz dy kat cni.. yg slebihnye missz akn cter len kali lh yerrr...
nantikan.....................=)

Tuesday, October 19, 2010

hari ku....

assalamualaikum....
brtemu kembali kta yerr,,,
keadaan sahabt2 ku yg lain rsenyer semakin tegg...
puas ku brtanye...
namun masih tiada jawapan...
ak merindui saat2 ketika bersama mereka di waktu sekolah dulu...

bla ad masalah, snang nk settle coz kmi slalu brjumpa..
namun kini, semuanya berubah..
masing2 ad haluan sendri...
missz2 semua...
naper jdk cam ni???
i miss u all...
dulu....
semua yg kta bwat msti brsama... tapi kini..................................
missz dy nk kmu smua ingat yg walau ap pn yg brlaku..
missz dy ttp anggp korg shabt dy...

by,
missz dy
 
 

Saturday, October 16, 2010

waaaaa.... ari ni nk nanges puas2...
dia cket pn x sokong ak td,,,,
dia sokong org len...
siap sbut nme pnuh lh... hum...
bleh x sespe bg idea cm ne nk lupekn someone yg kte mnat...
sdgkn tiap2 hri kte jmpe dia....
sedih sgt....
bila mrh mulut ckp bnci.. tp hati ak slalu syg kat dia..
x krelh sbrapa bnyk dia mnyakitkn hti ak....
n sesungghnyerr ak thu yg cinta ku ini hanyalh brtpuk sblh tgn...

ZADIEZ GURLZ LIFE

video

epi moment us,,,,do u forget it????,,,,i hope not,,,,why this happen????,,,plez,,,,just explain it,,,,


Pantun Melayu Versi Otromen
Pulau Hokkaido jauh ketengah
Gunung Fuji bercabang tiga
Hancur Raksaser di'fire' Ultraman
Ultraman yg baik dikenang jua

Dua tiga Raksaser berlari
Maner nak samer Raksaser Kero
Dua tiga Ultraman boleh kucari
Maner nak samer Ultraman Taro

Kalau roboh Kota Narita
Papan di Tokyo Ultraman dirikan
Kalau sungguh itu keje Raksaser
Badan dan kepaler dier Ultraman 'fire'kan

Kajang Pak Malau kajang berlipat
Kajang hamba mengkuang layu
Kalau Ultraman Ace tak cukup kuat
Ultraman Taro datang membantu

Buai laju-laju
Sampai Pokok Sena
Apa dalam baju?
Ader lampu nyaler

Mengata dulang paku serpih
Boleh fire terus lawan pulak lebih-lebih

Sudah geharu cendana pula
Sudah kalah di'fire' pula

Orang berbudi kiter berbahaser
'Fire' diberi pada raksaser.

Friday, October 15, 2010

so lovely..

gurl :sya cntik x?
boy :x
Gurl :awk nak hiDOp bsame sya x?
Boy :x
Gurl :AWK AKAN NGIS X KLAU SYA TGGL KAN AWK?
Boy :x
Gulz mula ngis.... boy trik rapat dan berkata
Awk x cntik tpi awk yag tercntik,sya xnak hdup gan awk tpi saya nak idup untuk awk,sya xkan ngis klau awk tgglkan sya tpi sya akan mti....

Thursday, October 14, 2010

Wednesday, October 13, 2010



SYg AT U ALL..muahh,,,,

Nk ckp ckit,,,,,,,,

miZZs fem  dtg kembli,,

 missz nk ckp ckit,,,,rinie on je fb fem trbace ad 1 statement yg tdk sng untuk missz bce,, skit aty pun ad n sdih pun ad,,tp knp le ad sorg 2 ske je cri mslh,,sdgkn missz xde wt pape pun kt die,,fine lh,,,ske aty die lh,, missz fem mls nk pikir gy,,,missz ingt nk undurkn diri dri group nie je,,klau memikirkn tntg 2,,tp kcian at kekwn yg xtlibat 2,,tp mmg,missz dh mls nk  bicara tntg nie lg,,,ske cri masalh,,cbe n plez r,,xske nyee,,pape pun kpd org yg berkenaan cbe ckp knp n asl lk cmnie,,kte bkn slalu ketemu n bersua tibe2 cri mslh,,skit pale niee,,mnymph n mngapa,,klau trus mcm niee,, missz wat kptusn n nk bg tau pd MISSZ IKA,MISSZ ZIE MISSZ DY N MISSZ ECA,,Ak rselbh  bek ak out je dri cinii,,daa,,,,

percaya atau tak....

zadiez gurlz ni mmg pntang tgk camera... ish...ish...ish..
mulelah senua nak brposing... hehehehe... teringat plak mse kat sek dlu....
yang baik tu kami... yang jahat pn kami lh jgak....
oppssss... kami x jahat lh... nakal cket jerrr... huhuhuhu....
mane tak nyer.. segale ap yg kat sek kamilah yang bolot...
bukannyer kami ni tamak... tapi..... bak kate pepatah.. rezeki jangan dtolak... btol x mizz2 zadiez semua...

tapi pape pun kami sentiase stedy.... " relex beb"....


by:

mizz dy
HUHUHU,,,,DR ATAS BELAH KIRI TUU BJU PUTEH,,,MIZZ ZUA N MIZZ DY,,,,
                     Y KT TGH KAI BJU BRU UE,,,,,MIZZ FEM N MIZZ ZIE,,,,(comey ark mizz zie nie,,,),,hahah
                      Y BJU COKELAT 2 LAK,,,,MIZZ ECA N MIZZ IKA,,,,,
MIZZ ZIE,P.N.W.

hai3,,,,mizz zie kt snie!!!!

hum,,,,firstly nk wish thankz 4 mizz dy bab wat blog nie,,,,mizz zie y mek it pown x terpk nk wat blog nie,,,huhuhu,,,,oh ya,,,,secara detailnyer lg,ZADIEZ  GURLZ nie,,kiteowg tubuhkn mse form 5 iaitu taun pas,,,,,we know about everyone attitude,,,,n all of us byk g mne2 bersama,,,,contoh nsyd,program kt skola kiteowg sume y konker,,hahahhah<dangerous ek kiteowg nie>lgu tema kiteowg HUJAN-BILA AKU SUDAH TIADA-,,,huhuhuu
y pasti geng kiteowg nie r y plg kecoh kt klz au.....
kaki gosip seantero wilayah memasing,,,,hahahha
kalo da bergosip 1 keje pown x siap,,,,

kalo ketawe 2 pai x igt dnia,,,,,
but,this is our style,,,kalo der y x sker 2 kiteowg x kesah,,,,bab kiteowg pown bkn kesah sal dieowg sume bak kate ckg add mat kmi dlu ADER AKU KESAH!!!!!


nie just first story dr mizz zie,,,,mizz zie da nk kne study nie,,,sok der test,,,mizz zie benti dlu yer,,,sok mizz zie smbong lek citer2 terhangat dr ladang,,,hehehehehe




OH YA!!!!jgn lper yer geng ZADIEZ,,,24 OKT,,,slh sowg dr geng kter akn melangkh ke alam bru,,,,doakn dieeeeee,,,,,

CInta oh CINTA

stORY MIssz fem lk,

Cinta pd idup missz fem nie mmg ssh,,nk mencintai org len pun ssh klau die sayang kt seseorg 2,,mmg ssh,,, skunk nie missz tngh tnggu sesorg,,tp bak kate kwn missz fem 2,nk cinta seseorg 2 mmg mdh tp untuk dicintai seseorg 2 sngt ssh,,,, tp missz fem xksh,fem ingt nk tnggu,,,tp fem dh pnt,,, missz fem ak cbe gk untuk bkk aty nie untuk org len,,,blh tidak xtau lk,,tp fem akan cbe,,, hidup baru n care hidup pun bru kn,,,,hope cngt2 blh,,, gud luck 4 me... :) 

2 jelh story missz fem k,,len kly ad cter missz tlis gy..
MMuaah!!

bercinta..........

"bercinta memang memang mudah, untuk dicintai juga memang mudah, namun untuk dicantai oleh orang yang kita cinta itulah yang sukar kita peroleh...." ayat ni dipetik dari sebuah novel... x tahu kenapa tapi aku rasakan yang ayat ni memang kena sangatlah dengan diriku.... bila aku jatuh cinta,, rupa- rupanya dia dah jadi milik orang.. hurm.. selalu melepas.. tapi nk wat cam ne kn... kumbang bukan seekor... hehehe..


by...
missz dy...

Tuesday, October 12, 2010

hari ini.........

assalamualaikum....
hurm.. hari ini sedang aku merenung laptop kesayangn ni trkeluarlh idea nk wat blog ni....
trus call zadiez gurlz yang lain.. semuanye on jerr... huhuhuhu...
kekawan aku ni mmg sporting.....

from....
missz dy..